www.iwc-stockholm.se

Språk- och Kulturcentrum

 


"IWC är en öppen famn och en språngbräda
ut i det svenska samhället"
 

Hem Bakgrund Schema:  Vårtermin Om oss Kontakt


 

Senaste nyheterna

 

Länkar

 

Vad kostar det?

 


Läs på ditt språk:

Learn the Swedish language  

 

Apprenez la langue suédoise 

 

Изучай шведский  

 

Ucite svedski jezik

 

Aprender sueco  

 

Aprenda sueco  

 


 


 

Ladda ner Adobe Reader för att Läsa Schemat:

 

 

uppdaterat 2018-01-30


 


VÄLKOMMEN

 

Vårterminen 2018

 

 


Internationellt Kvinnocentrum bildades den 18 mars 1995. Föreningen började sitt arbete med en förhoppning om att bli en samlingspunkt för både immigranter och svenskar. Män är välkomna men är inte röstberättigade inom föreningen.

 

År 2005 erhöll IWC Stockholms stads Nelson Mandela priset för sitt arbete.

 

Vårt huvudsyfte är att bryta isolering och segregering genom goda språkkunskaper och ökad kompetens. Föreningens målsättning är att motverka all form av rasism och främlingsfientlighet samt att sprida demokratiska värderingar. I detta syfte har vi haft flera internationella seminarier och rundabordskonferenser. Det senaste med temat "Tolerans och försoning". I våra projekt ingår återkommande kurser och workshops i konflikthantering.

 

Vi är en politiskt och religiöst obunden, mångkulturell förening huvudsakligen inriktad på integration. I våra centralt belägna lokaler kan du möta människor från hela världen och infödda svenskar är hela tiden medverkande. Vi har för närvarande mer än 600 medlemmar.

 

Föreningen är en central punkt där människor av olika nationaliteter kan umgås, lära känna varandras kulturer samt få svenska kontakter.

 

Som medlem i IWC kan du delta i studiebesök, utflykter, vandringar i Stockholm med omnejd, temadagar och aftnar samt projektarbeten som också är en del av vår verksamhet.

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 
 

 

IWC erhåller...

Nelson Mandela priset

Hem   l   Kontakt   l   Om oss   l   Nyheter

Copyright IWC-Stockholm.se All Rights Reserved.